5 Ks/Veľa BM3451VJDC-T28A TSSOP28 Nové a Originálne Na Sklade

€9.25

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w431087 Značky:

Sľubujeme, že:

1:Výroba, iba najlepšie spotrebného tovaru a zabezpečenie najvyššej možnej kvalite.

2:Dodať tovar pre našich zákazníkov po celom svete s rýchlosťou a presnosťou

Služby Zákazníkom :

1.Sme viac ako radi odpovieme na akékoľvek otázky, ktoré máte, prosím, kontaktujte nás a my sa budeme snažiť dostať späť k vám, ako rýchlo, ako je to možné.

2.Skúste si vybrať logistické a dopravné metódy, ktoré sú sledované počas celej cesty, ako je Štandardná Doprava, Šetrič Poštovné a Urýchlilo dopravu DHL, www.pzpportal.sk Premium Doprava atd.Ekonomika logistických poskytuje iba časť logistiky a vyžaduje 4~8 týždňov doprava času, prosím, uvedomte si to.

3.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.Vo všeobecnosti, budeme posielať položky von čo najskôr, akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách.Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.Dúfam, že rozumieš.

My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

Dovozné Dane/Povinnosti:

Dovozného cla,daní a iných chargeshappened vo vašej strane nie sú zahrnuté v cene položky.Tieto poplatky sa poskytnutá kupujúcemu.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny Colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred nákupom.

Spätná Väzba Detaily:

Ak ste spokojní s našimi službami, prosím, láskavo nechajte päť hviezdičiek.Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Môžeme pracovať spoločne vyriešiť všetky problémy.

Tešíme sa na nás stále najlepšieho partnera !!!

Položka Druh --
Číslo Modelu -
Materiál --
Pôvod Kontinentálna Čína
Package Áno

Hľadať v Obchode

Menu