Roztomilý 3D Opice Štýl Sklenená Fľaša na Vodu pre Deti Cartoon Nepresakuje Moje Sklenené Fľaše 280ml Štyri Štýl k Dispozícii SH81

€18.05

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w8261 Značky: Sklenená fľaša na vodu, Fľaše na vodu pre deti, moja fľaša na vodu, nalgene fľaša na vodu, fľaša fľaša, herbalife 1000 ml fľaša na vodu, fľaša na vodu s ľadom stick, ice cream voda, fľaša z plastu

Cartoon Opice Štýl Sklenená Fľaša Vody / Sklenené Poháre Farebné silikónové prezervatívy, Anti obarenie.Kompatibilné s: Cestovanie , Outdoor , Kancelárie, Školy a tak na Vysokú kvalitu a roztomilý Dizajn.Voda vyteká-dôkaz dizajn.Kapacita:280ML Veľkosť:73*192mm Materiál: Borosilikátového Galss +ABS+Silikónové buďte, Prosím, opatrní, keď budete piť teplú vodu. чай кружка/ Pokyny: 1.Prosím, vyčistite vnútorné pred použitím výrobku. 2.Uistite sa, že Izolačný účinok,prosím, infunde trochu vriacej vody alebo studenej vody(Predohrev efekt). 3.Prosím sprísnenie pohár kryt, keď ste infunde vody.Vezmite prosím na vedomie: 1.Buďte, prosím, opatrní, keď budete piť teplú vodu. 2.Pozrite sa, prosím, opatrní, keď dieťa použitie. 3.Prosím, nenechajte kúrenie pohár(oheň,Mikrovlnná Rúra a pod.). 4.Prosím, nenechajte infunde sýtených nápojov alebo mliečnych nápojov. 5.Prosím, nie čistý pohár v umývačke riadu. 6.Prosím, nepoužívajte tvar objektu zničiť produktu. 7.Prosím, nenechajte infunde teplej vody ihneď po piť ľadovej vode.

Q & A

1.Keď bude odoslaný von?

Všetky položky je iba dodaný po zaplatení zabezpečenia procesu www.pzpportal.sk, musíme 1-7days na spracovanie vašej objednávky.Ako bežné zásielky bude pripravená do 72hours.( Proces dní bude predĺžiť, ak veľká propagácia)

2. Kúpiť iba jeden, prečo Čiastkové Zásielky?

Čiastkové Zásielky význam je pozemok bol zabalený a zdvihol post office(alebo máme posielať zásielky na pošte), ale post office nie skenované to.Sme sa zmení na plný zásielky raz post office kontrolu zásielky.Prosím, nebojte sa.

3.Keď bude prišli?

Čas doručenia závisí na pošte.Ako normálna väčšina krajiny je v 60days.

Budeme sa snažiť poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby.Niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na mail Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti.Budeme tlačiť ich doručiť zásielku čo najskôr.a budeme zvyšovať kupujúci ochrana čas na vašej objednávky.Prosím, láskavo neotvárajte sporu.Ďakujem.Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.Vďaka za vaše porozumenie.

4.Prečo prichádzajú?

My len loď na potvrdil, adresu, ktorú www.pzpportal.sk Systému.Pri zadaní objednávky, uistite sa, prosím, vašu adresu a telefónne číslo, ktoré je bezpečné a správne.A žiadny problém, môžeme sa pozrieť sa na to s pošte po prvé.

5.Vaša cena všetko je v cene?

Ako normálne, naše ceny zahŕňajú náklady na dopravu, ale nie sú zahrnuté clo a ostatné vaše miestne poplatky.

6.Chcem sa dostať zásielky rýchlo, ak je to ok?

Môžete platiť dodatočné prepravné náklady vybrať, expresné služby, ako napríklad EMS, DHL, alebo FEDIX.Stačí 3-7 pracovných dní na prijatie objednávky.

7.Dostal som produkt, ale to bolo zlomené, alebo nemôžu pracovať, čo by som mal robiť?

Prosím, láskavo kontaktujte ma v prvom rade.Môžeme nájsť nejaký spôsob, ako slove problém.Prosím, nebojte sa.

Teplotou Vody Platné
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
Tepelná Izolácia Výkon ŽIADNE
Vonkajšie Aktivity PREHLIADKA
Pôvod Kontinentálna Čína
Drinkware Typ Fľaše Na Vodu
Certifikácia CIQ
Voda, Ktorá Tečie Metóda Priame Pitie
Dodanie Typ V Sklade
Číslo Modelu SX-SH81
Fľaša Na Ústa kolo úst
Materiál Sklo
Anti-korózne Povlak Nie Je Vybavené
Tvar S Vekom
Platné Ľudí Deti
Názov Značky SPXU
Štýl karikatúra

Hľadať v Obchode

Menu