Láska Srdce Kovu Oka Mriežky Panel Izba Dekor DIY Foto Wall Art Železa Displej s 10 Klipy a 4 Háčiky Multi Obrázky Organizátor

€23.13

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w345947 Značky: foto stenu, grid transparentné okno, moto železa dekorácie, ako čítať drôtu veľkosť ôk, farebné železa klipy, samolepky na stenu lesklé srdce 3d, Štvorcové Nálepky Na Stenu, oka železa panel, foto wall vojenské, kované železo dekorácie

Urobiť dobrý život

⭐Jednoduché Zostavenie a Montáž - Stačí ho Nainštalovať na stenu; montáž hardwares zahrnuté ⭐Srdce Tvar Kovových Drôtov Mriežky Zobrazenia Fotografie Rám.Vhodné pre štúdium, obývacia izba, spálňa, obchody a iné steny. ⭐Nádherné Dekorácie - Skvelý spôsob, ako organizovať a zobrazovať obrázky, bežné a elegantný dizajn; zábavný a unikátny spôsob, ako oživiť váš domov, kanceláriu, alebo internátu, ⭐Obrázky zavesiť pomocou klipov, super ľahko zmeniť, skvelé pre rotačné zobrazenie obrázkov!Na Stene Obraz Umenie Panel Displeja, je tiež používaný ako odkaz dosky.Vy môžete dať svoje krásne malé veci, na malé police.

Špecifikácia

⭐Veľkosť: 19.7*19.7 v , Materiál: Železo.Vysoká kvalita materiálu, odolné a šetrné k životnému prostrediu.

Popis Produktu

Unqiue srdca dizajn, prefekt na zobrazenie vašich krásnych spomienok.Na Stene Obraz Umenie Panel Displeja, je tiež používaný ako odkaz dosky.Vy môžete dať svoje krásne malé veci, na malé police.

Popis: - Vysoká kvalita materiálu, odolné a šetrné k životnému prostrediu. - Jedinečný diy srdce tvar obrazových rámov osviežiť miestnosti dekorácie, hrať svoju kreativitu. - Vytvoriť exkluzívne fantasy priestor,ideálny na zobrazovanie vašich krásnych spomienok. - Vhodné pre štúdium, obývacia izba, spálňa, obchody a iné steny.

Balenie Obsahuje:

1*Zobrazenia Fotografie 4*Háčik 10*Klipy

Inštalácia Zavesenie
Materiál Kov
Pôvod Kontinentálna Čína

Hľadať v Obchode

Menu