2 ks Výkon Bankových Domov Camping Svetlo LED Vodotesný Záhrada USB Nabíjateľné Vnútorné Vonkajšie Solárne Núdzové 3 Režimy Rybolov

€25.93 €21.52

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w30320 Značky:

Funkcie:

【SOLÁRNE NABÍJANIE pomocou pripojenia USB] vyzýva vstavanú nabíjateľnú batériu, je možné nabiť cez USB a solárna energia, možno tiež použiť ako núdzové napájanie banky.Pri nabíjaní prostredníctvom solárnej energie, indikátor zmení na.

【MULTI SVETELNÉ REŽIMY] vyzýva Thiscamping svetlo má 3 svetelné módy.Môžete prepínať režimy podľa rôznych druhov činností stlačením malé tlačidlo.

【VODE ODOLNÝ] vyzýva IPX4 život triedy vodotesný.Dobré pre outdoorové aktivity v prehánky alebo zasnežené deň.Robustné PP plastové lisované base zvládne klzké nerovnom povrchu.

【PRENOSNÉ VYKONÁVAŤ] vyzýva S hákom na vrchole, si môžete zavesiť na lampu na svetlo až väčšiu plochu, alebo stál na rovný povrch.A navrhnuté tak, aby šetrili energiu a zachovať dlhú výdrž batérie.

【SVETLÉ A POHODLNÉ] vyzýva Poskytnúť vám maximálny jas pre havárie, výpadky, camping, turistiku, rybolov, eventhunting, horolezectvo, čítanie a tak ďalej.

Špecifikácia:

Materiál: PP shell

Shell farba: čierna, biela

Svetlo, farba: biela

Funkcia: solárne, s háčik na zavesenie, nepremokavé

Rozhranie: typ C

Batérie: vstavaná 2ks nabíjateľné batérie

Výstroj: silné svetlo-nízka svetlo-flash

Funkcia: núdzové osvetlenie

Napätie: 3.7-4.2 V

Lampa perličiek: 30pcs patch perličiek

Zdroj svetla: LED

Rozsah: cca 10 metrov

Vodotesný: IPX4 (život triedy vodotesný)

Výkon: 5W

Jas: 280 lumenov

Veľkosť(cca.): (Š x v x H) 110 x 100 mm/4.33 x 3.94 palec

Package Zahrnuté:

2 Ks x Camping Svetlo(1pc black + 1pc biela)

2 Ks x Nabíjací Kábel

2 Ks x anglický Manuál

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

3. Prosím, plne nabiť zariadenie v slnečnom svetle pred prvým použitím.

4. Ak nie je dostatok slnečného svetla do 3 mesiacov, batéria sa môže spustiť úplne ploché, a zníži výdrž batérie, takže prosím účtovať v čase.Keď je plne nabitá, odblokovať prístroj a systém osvetlenia.Inak, nebude to fungovať už.

5. Ak nie je dostatok slnečného svetla, obzvlášť v Severnej krajiny.to môže trvať dlhší čas na úplné nabitie prístroja.To je úplne normálne, pre solárne produkty.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dní ,EMS trvá 8-12 dní.Post air mail je potrebné 2-8 týždňov.Ale všetky z nich sú závislé od krajiny doručené.

2) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štýl Moderný Štýl
Je Stmievateľné Áno
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Certifikácia ŽIADNE
Použitie TIESŇOVÉ
Zdroj Napájania Solárne
Názov Značky Woopower
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Telesa PP
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Napätie 3.7V
Záruka ŽIADNE
Funkcie nepremokavé

Hľadať v Obchode

Menu