Klinec Vrtáka,Karbid Nechtov Vrtáka Akrylové Nechty Súbor Vrtáka Kutikulu Vŕtačka

€3.26

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w296715 Značky:

Funkcie:

OOTDTY

Vysoká kvalita,nechty nástroje sú vyrobené z bezpečných a spoľahlivých volfrámové ocele materiálov, ideálna na brúsenie účinnosť a dlhú životnosť.pohodlné brúsenie, vysoká účinnosť a stabilný výkon.keď sa používa na dlhý čas, trochu sa nebude tak horúce, ako kovový kúsok.aby nechty hladšia a ľahko vytvoriť perfektné nechty umenie.

Vhodný pre väčšinu veľkosť 3/32" klinec vŕtací stroj.vhodné pre nechtový salón, kozmetický salón, spa alebo osobné manikúra pedikúra, diy nechtov umenie doma.je to zábavné a radi sa vzťahujú nechty doma s rodinou a priateľmi.

Široké spektrum použitia,veľmi vhodný pre manikúru a pedikúru, skla, plastov, kovov, kameňa, keramických dlaždíc, keramiky, atď, a môžu byť použité pre prírodné nechty, umelé nechty.

Ideálny darček, leštené hlavu kit je ideálny darček pre matky, kamarátky,s tým, vaša matka môže ľahko urobiť diy nechtov, alebo manikúra a pedikúra.

Jednoduché čisté,karbid volfrámu materiál nebude hrdze a zabránilo korózii.vyčistite a sterilizujte vrtákov po každom postup.vydrhnite kefou a opláchnite s mydlovou vodou.

Špecifikácie:

Materiál:Volfrámové Ocele

Ramienka Veľkosť:2.35 mm/0.09 palcov(3/32")

Pásky:21,30,31,34,35,39

Balenie Obsahuje:

1 Kus Na Nechty Vrtáka

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

Vzhľadom na rozdiel betweeen rôznych monitory,pic nemusia odrážať skutočný farba položky.

Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Iné

Hľadať v Obchode

Menu