Silikónový Kolík Loptu Bdsm Otroctva Kožený Opasok Fetish Slave Otvoriť Mout Gag, Erotické, Sexuálne Hračky Pre Ženy, Páry Dospelých Hry, Sex Nástroje

€21.30 €18.32

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w295853 Značky:

Vitajte na GXLOCK, naše produkty sú garantované byť pre organizmus neškodné, pleaserest istí použite, Prosím, Postupujte podľa našom obchode, aby si ďalšie zľavy!!!

GOLIER S VODÍTKU

Majte ' em na napätom vodítku a v ovládacom!!

Ponoriť sa do vzrušujúceho sveta BDSM s GXLOCK Luxusné kožené otroctva golier.Pravda, nevyhnutné pre vašu otroctva hračka zber a sub je krku, nastaviteľný golier funkcie kovové stud podrobne a krúžok na pridať k univerzálnosti svoje nezbedné hry.

Luxusné Golier S Vodítku bude cítiť pohodlne a bezpečne proti váš partner krku.Potom môžete použiť trochu tlak na golier s nastaviteľnou sponou.Miesto vaše obľúbené vodítku na krúžok a postupovať, aby viedol tvoj otrok okolo miestnosti (alebo dungeon).

Na jednom konci je slučka pre jednoduché ovládanie sub.Na druhej strane, na vodítku, je modul háčik, ktoré môžu byť použité ako spojovací bod na krúžok na golier alebo iných zariadení.

【Materiál] vyzýva: PU koža+Silikónové

【Položky] vyzýva: hry pre dospelých bdsm otroctva úst kolík loptu

【Size] vyzýva: ako obraz zobrazený, môžete nastaviť

【Balík] vyzýva: diskrétnom balení, chrániť vaše súkromie. (Poznámka: Vzhľadom na metódu merania a nástrojom, továrne, výrobné dávky je iný, veľkosť môže mať malé odchýlky.)

Package diskrétne balenie, chrániť vaše súkromie
Veľkosť can adjust
Druh erotické hračky pre ženy
Položka Druh Hry Pre Dospelých
Položka sex hry pre dospelých
Číslo Modelu FRCK-10281050
Pôvod Kontinentálna Čína
So Sexuálnym Podtextom No
Materiál PU kožené+silikónové
Nemravný Obrázok No
Štýl sex hry pre páry
Počet Kusov Jedna Jednotka
Použitie krčný golier úst kolík

Hľadať v Obchode

Menu