Projektor Planetárium Nočné Svetlo, Projekčné plátno, Vesmír, Hviezdna Obloha Otočiť LED Lampa Star Deti Baby Dieťa Darček

€30.64 €19.61

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w26681 Značky:

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

To môže byť používané ako projektora alebo nočné svetlo.Odstránenie krytu a nastavenie svetelného režimu, môže sa premeniť na stôl nočné lampy, aby vás sprevádzať na štúdium alebo sprevádzať dieťa spať.

To môže 360 stupeň pokojnej otáčania, vytvára bezpečné a pohodlné spanie prostredie na pomoc deťom dieťa zaspať.A vytvoriť mäkké a romantickú atmosféru, vyzdobiť svoj sen priestor.

Projektor nočné svetlo je napájané cez USB kábel (súčasťou balenia), nie je potrebné vymeniť batériu, ktorá je tiež nízkeho napätia, LED zdroj svetla, nebude bolieť oči v tme, oveľa bezpečnejšie, ktorý je vhodný pre vaše deti spálne dekorácie.

Ideálny darček pre dieťa v spálni, alebo kdekoľvek inde by ste chceli farebné predpokladaný hviezdy, mesiac, a morských živočíchov.Ako pôsobivé by to byť, keď si prinesiete projektor na narodeniny, svadby, rodinné oslavy, alebo iné príležitosti.

farba:Biela

Materiál:ABS

Obsah Balenia:

1 x Lampa Projektora

1 x USB kábel

6 x Svetlá

1 x anglický manuál

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Certifikácia ŽIADNE
Druh Projektor
Tvar Kvetinový
Názov Značky REFURBISHHOUSE
Pôvod Kontinentálna Čína
Je Žiarovky Zahrnuté Áno

Hľadať v Obchode

Menu