Prestieranie pre Deti, Silikónové Placemat Dieťa, Nepremokavé žiaruvzdorné Non-slip Kuchynský Stôl Jedálenský Mat, Prenosné a Ľahko sa Čistí

€26.06 €10.42

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w259312 Značky: rúchu kúrenie dieťa, jasné, pvc taška, dieťa dobré, kúrenie, plastová zátka pvc, parklon pvc mat, pvc čipky dekor, prenosné plastové pvc stan, dieťa opojení podložka pod myš, batoh dieťa kúrenie, pvc taška nádherný

NAVRHNUTÉ V USA a FDA KOMPATIBILNÉ s:Silikónové Non Slip Placemat sú 100% potravinársky, BPA-free, PVC-free, a Ftalát-zadarmo.Poskytujú bezpečný a hygienický povrch jesť potraviny priamo na podložke, skvelé pre batoľatá a deti.Žiadne ďalšie starosti o unsanitary verejných plôch a škvrny!Naše kremíka rohože sú odolný proti vlhkosti a vode.

ĽAHKÝ & FLEXIBILNÉ: Super slim dizajn, takže môžete prevaľovať a vziať ho kamkoľvek so sebou pre čisté jesť povrch pre vaše dieťa.Na rozdiel od štandardných kremíka rohože, ktoré sú veľmi hrubé a pevné, náš rohože možno zložiť do tašky, desiatu a batohy bez zaberajú cenný priestor.Rozmery: 15.75" x 11.82".Kvôli byť optimalizované pre cestovanie a skladovanie, tieto rohože sú 1mm hrúbky a veľmi flexibilné, neodporúčame kúpu ak hľadáte tuhý alebo tuhé silikónové podložky.

Umývateľné v UMÝVAČKE riadu & VODOTESNÉ: Ľahko sa čistí vlhkou utierkou, opláchnite pod drezom alebo miesto v umývačke riadu.

RÔZNE POUŽITIE OKOLO DOMU A v KUCHYNI: slúži na pečenie v rúre (používajte iba medzi 40F - 460F), alebo ako horúca platňa, keď nechcete, aby sa na miesto, horúci hrniec na vašej kuchynskej linke.

ĽAHKO SA ČISTÍ: Tieto deti prestieranie sú veľmi ľahko sa čistí, stačí umyť s premývacie kvapaliny, alebo dať do vašej umývačky riadu.

PRIMERANEJ VEĽKOSTI: KindGa prestieranie pre jedálenský stôl je 40*30 cm, veríme, že primeranej veľkosti, môže určite splnia vaše potreby.

ZÁRUKA: zaručujeme, tieto prestieranie pre kuchynský stôl sú dlhotrvajúce trvanlivosti, tepelnej odolnosti voči a flexibilné.Ak je nejaký problém s kvalitou o to, môžete použiť 100% vrátenie peňazí po vrátiť ich späť do 30 dní.

PREČO Leeseph

Výrobok Poškodený - FREE-NÁHRADNÁ ZÁRUKA Bez Rizika Nákupné Skúsenosti - DO 15 DNÍ ZADARMO VRÁTIŤ Leeseph LIGHTNING DODANIE Leeseph Členov Dostať EXTRA ZĽAVU Leeseph chce Ponúkať VYSOKO KVALITNÉ Kuchynské Produkty

O Leeseph

Po celé desaťročia naša firma/factory bol Pôvodný Návrh Výrobcu mnohých renomovaných tradičnej značky tie poznajú a milujú.Teraz prinášame náš najnovší kuchyňa výrobkov priamo k vám s našimi in-house Leeseph značky na www.pzpportal.sk.Sme spojiť vášeň a odhodlanie s prvotriedne materiály a najnovšie technológie na výrobu trvanlivého kuchynské príslušenstvo pre vás oveľa väčšiu hodnotu, než tradičné značky.Platiť za kvalitu, nie cenu.Na Leeseph, sme hrdí na naše CHIAN VYROBENÉ prvotriednej kvality produktov.

Zákazníci, ktorí si prezreli túto položku tiež zaujímať

Tabuľka Dekorácie A Príslušenstvo Typ Rohože & Podložky
Funkcia Eco-Priateľský
Štýl európa
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Silikónové
Tvar Obdĺžnik

Hľadať v Obchode

Menu