12 Pack 8 Oz Squeeze Striekať Korenie Fľaše S Twist Na Spp Viečka Na Omáčku, Kečup, BBQ, Obliekanie, Farba

€21.00 €14.27

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w258993 Značky:

Jednoduché Použitie -- začať v malom a umožní znížiť tip na veľkosť, ktorá vyhovuje vašim potrebám.Umožňuje získať právo šírenie, či ste dávkovanie oleja alebo palacinka cesto.Len klip tip na svojich potrieb.

Multi-Účel -- Tieto squeeze fľaše môžu slúžiť všetky vaše potreby!Použiť ich pre korenia, omáčok, kvapaliny a oleje.Navyše, sú ideálne pre zdobenie koláče, palacinky, dezerty a pečivo.Môžete tiež použiť squeeze fľaše pre umenie a remeslá, takže sa môžete pohodlne uložiť a dávkovanie kvapalín, ako sú farby a lepidlo.

Opakovane použiteľné-Keď ste hotoví s použitím fľašu, jednoducho umyť sa mydlom a vodou, alebo ju umiestniť v top stojane umývačka riadu - tieto fľaše sú určené, aby sa znova a znova.Pre dosiahnutie najlepších výsledkov, nie je mikrovlnná rúra.

Žiadny Únik Viečka-Každý stlačiteľný fľaše prichádza s nepriepustných, odnímateľné veko, ktoré je pripojené na fľaše krku, ktoré umožňuje otvoriť spp a stlačiť požadovaný omáčkou na jedlo a potom zatvorte ho bezpečne.

Ideálne pre organizovanie všetkých korenín: BBQ omáčka, olivový olej, kečup, horčica, mayo, horúca omáčka, sójová omáčka, palacinky mix, javorový sirup, zálievka, ranč, atď.

Táto položka je strička, ktoré môžu byť použité na ukladanie rôznych viskózna obsahu.mäkké a ľahko vysunúť.To musí byť dobrý pomocník v kuchyni.

Utesnená, vodotesná, nízka hmotnosť.

ideálny pre kontrolované dávkovanie kečup, horčicu a obliekanie na sendviče a šaláty.Čiapky zabrániť, aby uniknutý a udržať obsah čerstvé.

Ľahko naliať, označovanie a identifikáciu vašich obľúbených korenín, alebo iných kvapalín vrátane plavidlá, nátery a čistenie riešenia.

Odolné na použitie a ľahko sa čistí.

Ideálne pre GRILOVANIE, výlet a oveľa viac.

Kapacita: 240ml

farba:transparentná biela

Materiál:PE

Veľkosť: výška 18.5 cm * spodný priemer 4.8 cm

Obsah Balenia:

12 X korenie fľašu

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

12 Pack 8 Oz Squeeze Striekať Korenie Fľaše S Twist Na Spp Viečka Na Omáčku, Kečup, BBQ, Obliekanie, Farba

Pôvod Kontinentálna Čína

Hľadať v Obchode

Menu