Motocykel Čierna / Chróm, Osobné Operadla Sissy Bar Pre Kawasaki Vulcan 1500 VN1500 Klasické 1986-2013

€80.97 €46.15

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w116266 Značky: nohy kawasaki vulcan, vulcan 1500 klasické lampy, cievka kawasaki vulcan, kawasaki vn 1500 nádrž, vn1500 batožinového priestoru, podložky kawasaki vn1500 classic, kawasaki vn1500 klasické tesnenie, čelné sklo 1500 kawasaki vn, kawasaki vn 1500 vulcan hoodie, hadica vn1500

Podrobný Popis:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Množstvo: 1 Sada

Farba: Chróm/Čierna

Kategória: Ako na obrázku zobrazené

Držiak Materiál: Kov Pevnej Ocele

Pad Materiál: Mäkké Kožené

Obutie:

Pre Kawasaki Vulcan 1500 Klasické 1986-2013

Detaily Produktu:

FAQ

1.Uistite sa prosím, Tento Diel sa Hodí Pre Váš Motocykel Pred objednávke!

2.Z dôvodu úpravy ruskej poštová politika, kupujúci je názov prijímateľa je potrebné vyplniť meno a priezvisko vziať normálne vyzdvihnúť.Aby nedošlo k meškanie zásielky, prosím, potvrďte, či celé meno príjemca meno!

Kupujúci v Rusku sú predovšetkým obavy o týchto ruských colných požiadavky:

Kupujúci musí poskytnúť číslo pasu, meno a priezvisko pasu, dátum vydania pasu a podpísať colné odbavenie povolenie zmluvy online.V prípade, ak kupujúci nemôže poskytnúť ju alebo ju neposkytuje v plnom rozsahu, balíček nebude schopný dokončiť colné odbavenie v Rusku a bude vrátená.

3.Keď sa zobrazí položka poškodené,Chybné,nie ako opis alebo nesprávne jeden, prosím e-mail nás obrázkov ak chcete vyriešiť akýkoľvek problém, lepšie a spoločnosť fater.

4.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred biddingying.

5.O Zásielke Doba Spracovania: 1~3 pracovných dní po vaša platba bola overená.

6.O Spätnej väzby: Ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Zaručujeme, budeme 100% vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.Ak ste spokojný s našim výrobkom, Prosím zanechať 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu.

7.Poskytujeme jasné obrázky, merania, ak je to možné.Prosím, skontrolujte, ako veľa ako je to možné, uistite sa, že položka je ten, ktorý potrebujete.Prosím, aby 0.5-1 palec rozdiel vzhľadom na ručné meranie.(1 palec=2.54 cm).Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od záznam snímok v dôsledku rôznych obrazovke počítača, vďaka za pochopenie.

Položka Výška 0inch
Položka Dĺžka 0inch
Položka Hmotnosť 0kg
Motobike, Aby Kawasaki
Názov Značky XBMT
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Šírka 0inch
Položka Druh Zahŕňa & Okrasných Líšt
Druh Materiálu Kovové Pevnej Ocele
Veľkosť As the picture shown
Názov Modelu Pre Kawasaki Vulcan 1500 VN1500 Classic
Názov položky Odnímateľné Operadlo Sissy Bar
Pad Materiál Mäkké Kožené
Množstvo 1 sada
Farba chróm/čierna

Hľadať v Obchode

Menu