Počítač, Monitor Stojan Stôl Úložný Box Zásuvky Modul Klávesnice LCD Monitor Double-Layer Výška-Zvýšenie Rack 49X10X20.4Cm

€38.19 €22.53

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w110418 Značky:

Počítač, Monitor Stojan Stôl Úložný Box Zásuvky Modul Klávesnice LCD Monitor Double-Layer Výška-Zvýšenie Rack 49X10X20.4Cm 1. Tento produkt je možné zvýšiť výšku monitora počítača o 10 cm, a môžete tiež použiť ako pracovnú plochu úložný stojan.To je potrebné mať pre domáce alebo kancelárske.

2. Stôl Nástroj pre Ukladanie - Tento stojan monitora prichádza s viacerými všestranný skladovacie priestory na ukladanie a usporiadanie položiek na vašom stole.To robí office čistejšie a vám umožní pracovať efektívnejšie.

3. Ergonomické Výška: Zvýšiť monitor na požadované zobrazenie výšky, zlepšiť držanie tela, zvýšiť obrazovky ideálny na úrovni očí, a zmierniť bolesť v krku nejakým spôsobom.

4. Ľahko sa čistí - Vyrobená z vysoko kvalitného PVC materiálu, povrch je hladký a veľké, ktoré môžu byť čistené viac ľahko a pohodlne.

5. Jednoduchá montáž: To trvá len niekoľko minút zostaviť dobrý a stabilný stojan monitora.Jednoduchá montáž!Robustná a odolná konštrukcia.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Obrazovka Počítača Zvýšenej Rack

Materiál:PVC dosky

farba:Biela

Obsah Balenia:

1 x Stolný počítač, monitor zvýšiť rack

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod Kontinentálna Čína

Hľadať v Obchode

Menu